RĘKAWICE DLA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

1. Xfood

- rękawice z lateksu naturalnego

- flokowane

- bezpudrowe

- CE kat. III

Rękawice spełniają wymagania norm:

1) EN388:2003 (PN-EN 288:2006) - ochrona przed zagrożeniami mechanicznymi

2) EN374:2003 (PN-EN 374:12005) - ochrona przed substancjami chemicznymi i mikroorganizmami

* 40% wodorotlenek sodu - poziom 6

* 96% kwas siarkowy - poziom 2

3) EN421:1994 (PN-EN 421:2010) - ochrona przed promieniowaniem jonizującym i skażeniem radioaktywnym

rozmiar: S - XL

opakowanie: karton / 144 pary

waga opakowania: 10,7 kg

2. Silverfood

- rękawice z lateksu naturalnego o gładkiej, satynowej powierzchni

- CE kat. III

Rękawice spełniają wymagania norm:

1) EN388:2003 (PN-EN 288:2006) - ochrona przed zagrożeniami mechanicznymi

2) EN374:2003 (PN-EN 374:12005) - ochrona przed substancjami chemicznymi i mikroorganizmami

* 25% wodorotlenek sodu - poziom 6

* 10% podchloryn sodu - poziom 6

* 10% wodorotlenek sodu

* spirytus skażony - poziom 2

3) EN421:1994 (PN-EN 421:2010) - ochrona przed promieniowaniem jonizującym i skażeniem radioaktywnym

rozmiar: S-XL

opakowanie: karton / 144 pary

waga opakowania: 11 kg